Iată cine este șoferul care și-a făcut “praf” bolidul BMW aseară. Polițiștii au aflat motivul fugii sale de la locul accidentului FOTO

X Press
2 Min Read

Aseară, șoferul unui autoturism BMW care circula dinspre Prefectură către Podu Roș a oprit la semaforul din fața Palatului Culturii și ambala zgomotos motorul bolidului. Faptul a fost sesizat și de către un echipaj de polițiști aflați în patrulare într-un autoturism Volkswagen Polo. Aceștia s-au deplasat rapid lângă BMW iar un agent a făcut semn șoferului să oprească. Speriat, șoferul din bolid a apăsat pedala de accelerație și a plecat în trombă, chiar dacă semaforul indica roșu. Polițiștii au plecat în urmărire. Însă, pe strada Palat,în goană și cu poliția pe urmele lui, șoferul din BMW a pierdut controlul volanului, a izbit un autoturism și apoi s-a “înfipt” într-un stălp. Apoi, a dispărut.
Polițiștii au verificat în baza de date și au aflat că proprietarul mașinii este un tânăr de 21 de ani, israelian. Acesta ar fi fugit de la locul accidentului deoarece nu avea voie să conducă, el având permisul suspendat.
Polițiștii au deschis un dosar penal.
“În seara de 31 martie 2024, în jurul orei 20:30, polițiștii au procedat la oprirea regulamentară a unui autoturism, pe Bld. Ștefan cel Mare, din municipiul Iași, care aștepta la semaforul electric.
În acel moment, conducătorul auto ar fi pus autoturismul în mișcare și ar fi trecut pe culoarea roșie a semaforului electric, nerespectând semnalele regulamentare ale polițiștilor.
Ulterior, acesta ar fi pătruns pe sensul opus de mers, nu ar fi respectat culoarea roșie a semaforului electric, intrând în coliziune cu un autoturism care se deplasa regulamentar, condus de un bărbat de 45 de ani.
În urma impactului, șoferul care ar fi provocat coliziunea, ar fi abandonat autoturismul, fiind înregistrate doar pagube materiale.
Cel de-al doilea conducător auto implicat în eveniment, în vârstă de 45 de ani, a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.
Se fac verificări în vederea identificării persoanei, stabilirii întregii situații de fapt și luării măsurilor legale care se impun”, au precizat reprezentanții Poliţiei Iași.
CITIȚI ȘI

Șoferul unui BMW și-a făcut bolidul “praf” pe strada Palat apoi a fugit. Este căutat de poliție FOTO

Share This Article
Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *