Iohannis, trimis la plimbare de români, în sondaje. ”Să-și facă agenție de turism. Nu-l interesează poporul”

iohannis, plimbare, turism

X Press
4 Min Read

Un sondaj stradal realizat de Antena 3 CNN a scos în evidență că românii, în majoritate, sunt nemulțumiți de activitatea președintelui Klaus Iohannis. Şi sondajul sociologic ARA Public Opinion a ajuns la aceeași concluzie.

Sondajul realizat de Antena 3 CNN a adus în discuție părerile românilor despre ce cred ei că se va alege de Klaus Iohannis, dar și ce îi urează pentru noul an.

Opiniile românilor sunt în majoritate negative.

Întrebați dacă și-ar dori ca Iohannis să fie premier sau să aibă o funcție în Consiliul European sau să dispară din politică, românii au răspuns:

”Să se retragă. Să iasă la pensie!”
”Nu dorim așa ceva. Cel puțin în al doilea mandat nici atât nu s-a implicat cu nimic. Să se retragă. Să iasă la pensie!”

”Nu l-aș vrea nimic. Nu pot să spun să se retragă, pentru că oricum este deja un om care știe multe.”

”Să se ducă în plimbare, în altă parte, că ne-am săturat de el Doamne ferește! Se pricepe la ceva? Dacă s-ar fi priceput, ar fi făcut ceva acolo, ca președinte, măcar în chestia aia cu educația, pe care probabil i-a scris-o vreun consilier și nici nu a citit-o să vadă ce i-a scris ăla. Probabil el nu e un om prost, un om care să nu fie isteț, dar are alte preocupări, nu-l interesează poporul.”

”Mă gândesc să dispară din politică. Din ce-a făcut, a făcut numai vrajbă între oameni. Altceva mai bun eu nu văd, după părerea mea”

”Să dispară din politică, că nu a făcut nimic pentru România. Decât s-a plimbat. Atât”

”Orice numai să nu se întoarcă în învățământ, adică pentru mine a fost o dezamăgire când a ajuns președinte. A spus clar că o să se ocupe de învățământ, lucru pe care nu l-a făcut. Eu sunt cadru didactic”

”Am crezut că e neamț și va face ceva, dar n-a făcut nimic”
”Aș vrea să se retragă din politică. L-am votat. Am crezut că e neamț și va face ceva, dar n-a făcut nimic”

”L-am votat, în speranța că va face ceva, dar nu știu ce să zic. poate că a făcut și nu știu eu. Nu cred că neapărat ar trebui să se retragă. E decizia lui”

”Ar trebui să se odihnească. Să-și vadă de vacanțe, nu pe banii statului, pe banii lui”

”Să deschidă o agenție de turism”
”Să plece din politică. Am văzut… Pomul bun se cunoaște după rodul lui. Să deschidă o agenție de turism, că probabil la asta se pricepe cel mai bine și să ne lase în pace. Dacă nu ne ajută, măcar să nu ne încurce”

76% dintre români se declară nemulțumiți de activitatea președintelui Klaus Iohannis

ARA Public Opinion a realizat un sondaj cu privire la nivelul de mulțumire al românilor față de activitatea președintelui României. Ancheta sociologică a fost realizată pe 1002 respondenți, în sistem telefonic, în perioada 16-28 decembrie.

76% dintre români se declară nemulțumiți și foarte nemulțumiți de activitatea președintelui, în timp ce doar 20% se declară mulțumiți.

Share This Article
Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *