La o săptămână după viscol, primăria Iași s-a apucat serios să dezgroape orașul din zăpadă FOTO/VIDEO

X Press
2 Min Read

Zeci de comentarii negative s-au adunat in ultima săptămână la adresa Primăriei Iași, Citadin și Salubris. Cele trei instituții trebuiau să concureze pentru ca șoferii si pietonii din Iași să poată circula pe străzi și pe trotuare după ninsoarea abundentă care a căzut lunea trecută.


Edilii și funcționarii au postat pe rețelele de Internet ca au curățat străzi si au împrăștiat antiderapant însă ieșenii reclamau că nu se vede nimic în realitate.

Ieri, duminică, au inceput să iasă cei de la Citadin la stradă apoi de la Compania de Transport Public Iași, care, spun ei, au scos la curățat stațiile de călători până și controlorii de bilete. “Astăzi,14 ianuarie 2024, controlorii au venit din ziua lor liberă și au deszăpezit tronsonul Bucegi- Rond Păcurari.
O echipă formată de șapte persoane a lucrat de azi dimineață la 6:00 și vor lucra până la 17:00. Până în ora 14:00 au deszăpezit tronsunul Păcurari, urmând ca până la ora 17 să continue deszăpezirea în stațiile din zona Moldova, ca apoi să meargă pe tronsonul Copou. Șoferul microbuzului a lucrat alături de controlori.
Și azi-noapte am avut echipe la deszăpezire, între orele 19.00-7.00, o scară mecanică cu 5 muncitori, 2 autoutilitare cu 9 muncitori, 1 buldoexcavator au acționat pe tronsonul Podu de Piatră-Gara Internationala-Piața Nicolina-Țesatura-Baza3-Virgil Săhleanu-Podu Roș-Tehnopolis-Moara 1 Mai-Gara-Pasaj ACB. Vom continua până vom termina de deszăpezit toate stațiile, alveolele, refugiile și peroanele. Apreciem eforturile depuse de toți angajații noștri, începând de duminica trecută și până acum, astfel încât să putem reda cetățenilor funcționarea normală a transportului public”, au scris cei de la CTP Iași.

CITIȚI SI

Este primarul Chirica responsabil de curățarea zăpezii din oraș? Și ieșenii au obligații FOTO

Iașul îngropat în zăpadă a stârnit un val de indignare. Primarul Chirica răspunde filozofic GALERIE FOTO

Vlad MIRIA

Share This Article
Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *