Lucrările la A7 de la Pașcani au lăsat orașul fără apă potabilă. Muncitorii au avariat conducta

X Press
1 Min Read

În vederea remedierii unei avarii provocate la conducta de aducțiune în zona Sodomeni, din cauza unei firme care lucrează la construirea autostrăzii A7, Apavital nu poate sa furnizeze apă potabilă astăzi, 1 martie, în intervalul orar estimat 11.00 – 18.00 către utilizatorii din municipiul Pașcani și suburbiile Sodomeni, Lunca și Boșteni.

La finalizarea intervenției se va realiza spălarea conductelor și instalațiilor afectate, urmată de evacuarea apei la rețeaua de canalizare stradală.

Cu toate acestea, la reluarea furnizării apei, există posibilitatea ca apa să înregistreze valori mai mari ale parametrului turbiditate, situație în care robinetul trebuie lăsat deschis timp de câteva minute, pentru ca apa să revină la caracteristicile normale de potabilitate.

„Dacă situația persistă, sunați la Apavital, iar o echipă de lucru specializată se va deplasa în zonă pentru a soluționa problema sesizată. In vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, Apavital Iași recomandă utilizatorilor afectați să-şi creeze rezerve de apă potabilă pentru perioada de întrerupere”, a transmis Apavital.

Share This Article
Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *