Mesajul Jandarmeriei de Ziua îndrăgostiților, cu o tânără frumoasă ce ține un trandafir în vârful unei arme, comentat ironic de internauți

X Press
2 Min Read

Jandarmeria Română stârnește râsete și ironie în rândul internauților după o postare pe rețelele sociale făcute miercuri, 14 februarie.Postarea înfățișează o imagine în care o jandarmeriță ține în mână o armă cu un trandafir în vârf, imaginea fiind însoțită de mesajul „Dragostea e ca o misiune secretă. Te lovește când nu te aștepți!”.

Cum era de așteptat, postarea a stârnit mai multe reacții în rândul internauților. Majoritatea au calificat postarea drept ”penibilă” întrebând ironic dacă „spitalul 9 e aici” (n. r. vechea denumire colocvială a Spitalului de Neuropsihiatrie din București) sau să felicite echipa de PR, scrie ziare.com.

Unul dintre internauți ”recomandă” cinic că „trebuie pus un pătrunjel în vârful armei. Pe unii vânători de bătrâni ce vând la colț de stradă îi reprezintă”

Altcineva scrie „Incompetanța, Prostia, Corupția” și etichetează Jandarmeria Română.„Penibil” adaugă alt internaut.O altă persoană întreabă ironic: „spitalu 9 e aici?”De asemenea, nu toate comentariile au fost ironice sau dezaprobatoare. Unul dintre internauți spune că „Frumos! Felicitări echipei de PR!”.Altul crede că e „inspirată rău, postarea!”

Imaginea a fost pusă cu prilejul zilei de Valentine’s Day sau Sfântul Valentin, pe 14 februarie, când românii sărbătoresc iubirea, având un motiv în plus să-și arate iubirea față de parteneri.

Share This Article
Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *