VIDEO Tribul ieșeanului cu două soții surori, se destramă. Copiii se desprind, unul câte unul, din universul creat de tatăl lor: ,,Au plecat 5 deodată”

X Press
3 Min Read

George Chirilă are 16 copii împreună cu două femei, alături de care trăiește în concubinaj, într-o lume proprie, potrivit kanald

Cele două soții ale bărbatului sunt surori și trăiesc sub același acoperiș împreună cu acesta și copiii lor.

Despre tribul lui Chirilă, bărbatul cu două soții surori

George Chirilă este un fermier din împrejurimile Iașului, care nu trăiește după convențiile sociale, ci după propriile reguli și rânduieli.

În același spirit și-a crescut și copiii, cărora li s-a alocat câte un rol clar în gospodăria creată de tatăl lor, unde cu toții trăiesc independent de lumea modernă.
De asemenea, bărbatul nu ține cont nici măcar de aspectele specifice religiei noastre. În toți acești ani, Chirilă și-a format un trib, ai cărui membri să nu-i iasă din cuvânt, ghidându-se cu sfințenie după convențiile impuse de capul familiei.

Însă, acum, lucrurile nu mai sunt după voia tatălui, căci copiii săi au crescut, iar dorința de a explora noi orizonturi a început să apară. Acesta și-ar fi dorit ca toți copiii să rămână alături de el, în tribul izolat de lume, însă nu a fost așa.

,,Au plecat 5 de-o dată și au rămas descoperite anumite sectoare. Când copilul se răzvrătește, părintele nu are cu ce compensa.”, a mărturisit George Chirilă, pentru reporterii de la ,,Asta-i România”.

După ce concepții se ghidează George Chirilă

Deși a fost de acord cu plecările unora dintre ei, bărbatul le-a impus anumite condiții, prin intermediul cărora copiii să nu uite de unde au plecat, păstrând legătura cu pământul.

,,Trei zile pe săptămână vei veni și te vei înțărăni, vei rămâne în contactul cu gospodăria, în care tu poți să-ți faci fermă voința ta.(…) La oraș ești într-un iureș.”, a fost convenția dintre tată și una din fiicele lui mari.

După plecarea acesteia, și alții dintre cei 16 copii au părăsit universul creat de Chirilă, o altă fiică de a sa și doi băieți, care susțineau gospodăria cot la cot cu tatăl lor.

În lumea clădită de George Chirilă există o viziune diferită despre viață. Conform spuselor acestuia, secretul constă în muncă. De asemenea, teoriile după care se ghidează au la bază diverse cunoștințe, pe care le-a dobândit fie din cărți, fie din pelerinajele pe care le-a întreprins singur, în locuri pusti.

Referitor la cei ce condamnă modul de viață după care trăiesc bărbatului și familia sa, acesta preferă să se izoleze de respectivele judecăți.

,,Nu-mi pierd timpul cu ei, la așa ceva trebuie să dai ignor.”, a spus George Chirilă, potrivit sursei citate.

Share This Article
Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *