Pășcănenii, scoși în stradă cu bidoanele. Cozi la izvoare după ce orașul a fost lăsat fără apă

X Press
2 Min Read

În vederea remedierii unei avarii apărute la conducta de aducțiune Moțca – Pașcani, APAVITAL S.A. a întrerupt furnizarea  apei, azi 14 aprilie 2024 începând cu ora 12.00 până la ora estimată 24, în localitatea Pașcani și suburbiile Lunca, Sodomeni și Boșteni.

La finalizarea intervenției se va realiza spălarea conductelor și instalațiilor afectate, urmată de evacuarea apei la rețeaua de canalizare stradală.

Cu toate acestea, la reluarea furnizării apei, există posibilitatea ca apa să înregistreze valori mai mari ale parametrului turbiditate, situație în care robinetul trebuie lăsat deschis timp de câteva minute, pentru ca apa să revină la caracteristicile normale de potabilitate.

Dacă situația persistă, sunați la APAVITAL S.A., iar o echipă de lucru specializată se va deplasa în zonă pentru a soluționa problema sesizată.

Avariile, care au aloc și vineri, și azi sunt din cauza constructorului A7 care a lovir conductele cu apă:

 Constructorul autostrăzii A7 a lovit conducta de aducțiune, în dreptul localității Stolniceni Prăjescu.
Din nefericire, constructorul care lucrează la construirea autostrăzii A7 a avariat din nou conducta de aducțiune, în dreptul localității Stolniceni Prăjescu.
În aceste condiții, ora estimată de reluare a furnizării apei este 24.00.
UPDATE – Avaria survenită la conducta de aducțiune Moțca – Pașcani a fost remediată iar APAVITAL S.A. se afla în curs de reluare a furnizării serviciilor de apă către utilizatorii din municipiul Pașcani și suburbiile Sodomeni, Lunca și Boșteni.
Din nefericire, constructorul care lucrează la construirea autostrăzii A7 a avariat din nou conducta de aducțiune, în dreptul localității Stolniceni Prăjescu„

FOTO: Ionut Carp

Share This Article
Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *