Pescobar a pus pe jar patronii din Iași: le “fură” angajații. Restaurantul lui va fi în Palas Campus

X Press
2 Min Read

Pescobar este ”porecla” unui afacerist din Moldova care a deschis mai multe restaurante în România cu specific pescăresc: fructe de mare, raci, homari, languste. Acesta are locații deschise în București, Timișoara și Cluj.

În luna decembrie, Pescobar a venit la Iași unde a vizitat mai multe adrese pentru noul restaurant însă jurnaliștii X Press au aflat de la surse din piață faptul că ”ar fi bătut palma” să închirieze un spațiu în noul complex imobiliar Palas Campus de pe strada Sfântul Andrei.

Noul restaurant se va deschide undeva prin luna aprilie dacă lucrurile merg strună. Jurnaliștii i-au adresat câteva întrebări lui Pescobar însă acesta nu a dorit să răspundă, semn că vrea ca totul să fie o surpriză de proporții.

Deschiderea noului restaurant a bulversat la propriu domeniul fructelor de mare din Iași, loc în care sunt puține restaurante cu specific pescăresc. Potrivit unor surse din piață, mai toți angajații unui restaurant din zona Copou Iași au trimis CV-uri pentru a se angaja la Pescobar, spre necazul patronului acestuia. Nu știm dacă Pescobar are de gând să angajeze vreunul dintre aceștia însă este clar că idea a suscitat mult interes în Iași, în sensul pozitiv cât și negativ.

Pescobar dorește să deschisă restaurantul din Iași în condițiile în care afacerile sale se confruntă cu dificultăți. Unul dintre restaurantte i-a luat foc iar un altul a fost închis de către inspectorii Autorității Naționale Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor în urma unui control. Inspectorii ar fi găsit mai multe nereguli în bucătăria restaurantului din Herăstrău. (Vlad MIREA)

Share This Article
Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *