Rolls Royce-ul care se plimba decapotat prin gerul Iașului, ridicat de poliție. Iată cine este proprietarul FOTO/VIDEO

X Press
2 Min Read

Astăzi, șoferul bolidului a fost oprit pe o stradă din Iași de către Poliția Rutieră și l-a luat la întrebări. Polițiștii au stabilit că acesta circula cu permisul suspendat și mașina neînmatriculată. “În dimineața zilei de 23 ianuarie 2024, polițiștii rutieri ieșeni au oprit pentru control un auto condus de un bărbat, în vârstă de 56 de ani, care circula pe raza mun Iași. În urma verificărilor efectuate în baza de date a rezultat că acesta ar avea permisul de conducere suspendat. De asemenea, șoferul emana halenă alcoolică, însă a refuzat conducerea la o unitate medicală în vederea prelevării de probe biologice. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice precum și punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Timp de două săptămâni, ieșenii au fotografiat și admirat mașina Rolls Royce prin diferite zone ale Iașului. Apariția mașinii de lux stârnea zâmbete deoarece autoturismul circula decapotat prin trafic.
Trecătorii se întrebau cine are curajul să circule “cu pletele-n vânt” prin gerul de afară iar cei mai mulți au tras concluzia că probabil mașina este stricată iar proprietarul nu are altă soluție.

Mașina a fost fotografiată prin Nicolina și Tudor Vladimirescu, lângă Iulius Mall. Acolo, de obicei parchează studenții, ca să nu plătească parcarea de la mall.


Proprietarul mașinii este unul dintre asociații unei firme care închiriază jocuri pentru sălile de “păcănele”.
Firma acestuia are o cifră de afaceri de peste 45 milioane de lei.

CITIȚI ȘI

Ieșenii râd pe Internet: o decapotabilă Rolls Royce se plimbă prin ger și mormane de zăpadă Iași FOTO

Share This Article
Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *