Trenuri suplimentare, în timpul minivacanței de 1 Mai și Paște, în perioada 30 aprilie – 6/7 mai 2024

X Press
1 Min Read

CFR anunță extinderea serviciilor de transport cu trenul în perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai 2024, în timpul minivacanței de 1 Mai și Paște. Astfel, călătorii vor beneficia de mai multe legături către Constanța și stațiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia, cu trenuri directe din diverse orașe precum București Nord, Iași, Suceava, Oradea, Arad, Craiova, Satu Mare, Baia Mare, Sighetu Marmației, Bistrița Nord, Cluj-Napoca și Brașov.

De asemenea, călătorii din alte regiuni vor avea la dispoziție conexiuni rapide din capitală, datorită mersului de tren cadențat (la 1-2 ore) pe ruta București Nord – Constanța și retur.

În zilele cu trafic intens din această minivacanță, CFR Călători va asigura capacitatea maximă de transport disponibilă pentru a facilita deplasările către zonele de interes din întreaga țară. Compania va monitoriza atent traficul de pasageri și va suplimenta trenurile care circulă spre/dinspre destinațiile cele mai solicitate, în funcție de evoluția cererii de călătorie și de disponibilitatea materialului rulant.

Share This Article
Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *