Un ieșean a fost pasagerul cu numărul 6 milioane la Wizz Air. A venit de la Torino și a fost întâmpinat cu aplauze la Aeroportul Iași

X Press
5 Min Read

Wizz Air anunță o etapă importantă la Iași – transportul a 6 milioane de pasageri de la începerea operațiunilor în 2014. Norocosul pasager cu numărul 6 milioane, care a călătorit de la Torino către Iași, a fost surprins cu un voucher Wizz Air. La sosire, acesta a fost premiat și de către reprezentanții Aeroportului, într-un cadru festiv, pe platforma aerogării. La eveniment au participat, alături de echipajul de zbor Wizz Air, Directorul Aeroportului Iași, Romeo Vatră, Vicepreședinte al Consilului Județean, Marius Dangă, precum și Andrei Cazacu, Administratorul Județului Iași.

„Anul acesta, putem sărbători această bornă importantă din evoluția Wizz Air, pasagerul cu numărul 6 milioane la Iași, de pe cel mai modern terminal din țară. Este evident că Aeroportul Iași se află în cea mai bună etapă de dezvoltare a sa. Cu o nouă viziune și o strategie concretă, am reușit să înregistrăm rezultate record atât în ceea ce privește infrastructura, cât și traficul. Faptul că Wizz Air a ajuns la 6 milioane de pasageri la Iași vine ca o confirmare a faptului că aeroportul se află într-un ritm dinamic de dezvoltare și asigură deschiderea Iașului față de Europa, prin conexiunea cu cele mai importante capitale și orașe europene. Suntem mai pregătiți ca oricând să asigurăm condiții moderne pentru călători, să înregistrăm un flux de pasageri din ce în ce mai mare, să aducem mai multe zboruri și să conectăm Iașul cu huburile europene. Aeroportul este cel mai de succes proiect al Iașului și vom continua să investim în dezvoltarea sa, pentru că de asta depinde și dezvoltarea comunității noastre”, a transmis președintele Consiliului Județean, Costel Alexe.

Cu 23 de destinații puse în vânzare către 12 țări, inclusiv rutele foarte căutate către Londra, Roma și Milano, Wizz Air continuă să conecteze pasagerii ușor la destinațiile dorite. Pe măsură ce se apropie vara, compania aeriană așteaptă cu nerăbdare ocazia de a transporta călătorii către escapade însorite în destinații precum Larnaca, Catania sau Barcelona.

„Ne bucurăm să facem parte din viața pasagerilor noștri, transportându-i către destinațiile dorite și fiind aleși de 6 milioane de călători din regiune. Această realizare reflectă dedicarea noastră de a oferi servicii excepționale și de a extinde opțiunile de conectivitate pentru pasagerii noștri valoroși”, a declarat Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

„Dacă în luna august a anului trecut, Wizz Air înregistra la Iași 5 milioane de pasageri, astăzi, cu cinci luni mai devreme, adaugă încă 1 milion. Acest lucru demonstrează o dinamică aparte în ceea ce privește traficul și cererea crescută pentru rutele pe care compania aeriană le operează la Aeroportul Iași. Planurile de extindere ale Wizz Air în următorii ani, de a avea cea mai mare bază din regiune la Iași, se vor reflecta într-o evoluție constantă a numărului de pasageri, fiind în strânsă legătură cu dezvoltarea fără precedent a aeroportului nostru. De curând, am deschis noul terminal, T4, mai modern și mai accesibil, cu servicii diverse și facilități în premieră, devenind astfel mult mai atractivi pentru pasageri și operatorii aerieni deopotrivă. În cei aproape 10 ani de colaborare cu Aeroportul Iași, Wizz Air a demonstrat că este o companie puternică și un partener de nădejde, iar noi, aeroportul, am dovedit că avem capacitatea operațională și de implementare a proiectelor majore de dezvoltare. Ne bucurăm că am ajuns la acest rezultat foarte bun – 6 milioane de pasageri Wizz Air -, pe care îl marcăm azi chiar pe noul terminal, și îl felicităm pe norocosul câștigător. Totodată, dorim să mulțumim companiei Wizz Air pentru acest parteneriat solid și încrederea pe care o are în viitorul Aeroportului Iași. Împreună, deschidem noi orizonturi și oferim comunității șansa de a se dezvolta”, a afirmat Romeo Vatră, Directorul General al Aeroportului Iași.

Share This Article
Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *