Un ofiţer din Iași a paralizat după ce a dat 12.000 de euro pe implanturi de câteva sute de lei. Cere despăgubiri de 1 milion de euro

X Press
2 Min Read

Ştefan Mindea. Prezentat ca o somitate, unul dintre cei mai buni neurochirurgi din America şi o speranţă pentru medicina din ţara noastră. Şcolit la universităţi prestigioase de peste ocean, este şi fondatorul secţiei de Neurochirurgie Minim Invazivă a Universității Stanford. Întors acasă, la Constanţa, s-a făcut preot şi a deschis cabinete in mai multe clinici private. Acum, a ajuns subiectul unei anchete penale. Pacienţii îl acuză de înşelăciune.

Constantin Donose este un fost ofiţer din Iași şi îl acuză pe neurochirurg că a rămas paralizat din cauza lui. În 2018 a ajuns la clinica medicului din Constanţa cu dureri crunte la spate şi un diagnostic clar – Hernie de disc.

Bolnavul a bătut patru ani drumul de la Iaşi la Constnaţa pentru tratament. Apoi a ajuns la operatie.

”Am plătit pe două discuri 11.500 de euro , în locul lor am văzut două membrane din colagen, care costă 380 de lei”, a spus Constantin Donose.

Bărbatul susţine că în urma intervenţiei a primit certificat de handicap şi a fost nevoit să se pensioneze. Nu ar fi singurul pacient care îl reclama pe reputatul medic.

Geanina Porosnicu, avocatul lui Donose: Vorbim de un fenomen naţional, extins în cel puţin 6 judeţe. Solicităm prejudicii foarte mari, de un milion de euro.

Share This Article
Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *