Unde puteți să vă distrați în timpul liber: părtiile de săniuș din Iași, Rediu și Valea Lupului

X Press
2 Min Read

Dacă aveți timp liber și doriți să vă distrați practicând sporturi de iarnă sunteți așteptați la pârtiile de săniuș din Iași, Rediu și Valea Lupului.

Pârtia din Iași este în Sărărie/Șorogari este deschisă zi și noapte și este cea mai accesibilă pentru cei care locuiesc în Iași. Imaginile postate de Primăria Iași cu pârtia au atras însă numeroase comentarii negative legate de gunoaiele care rămân în urma celor care folosesc pârtia. Iar unii, mai în glumă, mai în serios, au propus primarului să mute telescaunul care zace ruginit la Ciric șiși să-l aducă în Sărărie. Alți internauți s-au plâns de faptul că nu există nici un loc comercial de unde să poată lua o băutură fierbinte.

La nici 10 km depărtare de Iași se află pârtia de săniuș din Rediu, amenajată de un om de afaceri local. Se poate vedea interesul anteprenorului de a face un lucru de calitate, pârtia fiind delimitată de becuri puternice și făclii aprinse. Pe margine au fost organizate mai multe locuri cu ”focuri de tabără” unde sunt preparate ceaiuri pentru copii și vin fiert pentru adulți.

La intrarea în Iași, în Valea Lupului, un primar a arăta că îi pasă de oameni. El a amenjat o frumoasă pârtie de săniuș cu trei grade diferite de dificultate.

Share This Article
Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *