VIDEO Când vom circula pe A7, autostrada care leagă Capitala de nordul Moldovei. Promisiuni electorale

X Press
1 Min Read

În ceea ce priveşte traficul rutier, anul acesta lucrurile se vor schimba, promit autorităţile. Cele două loturi de pe autostrada A7, de pe traseul Ploieşti-Focşani, vor putea fi date în circulaţie până în luna octombrie. Deşi termenul de finalizare a lucrărilor este estimat în anul 2025, autorităţile spun că porţiunea va fi finalizată mult mai repede. Pe lângă acest lucru, în următoarea perioadă vor fi finalizate şi studiile de fezabilitate pentru tronsonul Paşcani-Suceava.

Cele două loturi de pe autostrada A7, care leagă Muntenia de Moldova, ar putea fi finalizate până la sfărşitul acestui an, adica mult mai devreme decât termenul care a fost estimat, anul 2025.

În acest moment stadiul lucrărilor este de 45% pe traseul Ploieşti-Focșani, iar până în martie se va depăşi procentul 65%.

O nouă filmare din dronă, realizată săptămâna trecută, surprinde imagini de-a lungul traseului autostrăzii Bacău – Pașcani, pe lotul 2.

Este vorba despre drumul rapid care va lega Neamțul de judeţul Iași (Trifești – Mircești) şi care are un grad fizic de execuție de 2,3%.

Share This Article
Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *