”Beizadeaua” miliardarilor Micula, 2 ani de închisoare cu executare. Se juca cu armele

X Press
2 Min Read

Milionarul Victor Micula a fost condamnat la 2 ani de închisoare de către Judecătoria Oradea, în dosarul unde este acuzat de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, deschis după ce acesta a tras cu o armă de asalt, pe un pod din Oradea în anul 2019.

Conform Bihoreanul, sentința nu este definitivă.Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea a pornit procesul în aprilie 2021, unde Micula jr. este acuzat de 18 infracțiuni de nerespectare a regimului armelor și munițiilor, dar și de 13 infracțiuni de instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Astfel, Micula este acuzat că a tras cu o armă de asalt pe un pod din Oradea în anul 2019, în timpul unei curse de mașini, care a fost filmată și pusă de un prieten pe Facebook. În filmare Micula susține că arma este reală și începe să tragă, ca mai apoi să spună că au fost gloanțe oarbe.

Micula jr. fost condamnat la 2 ani de închisoare, iar alte trei persoane acuzate în dosar au primit pedepse cu suspendare.În timpul perchezițiilor, lui Victor Micula i s-au confiscat toate armele și muniția. De asemenea, el a mai fost obligat să plătească costurile judiciare cu ancheta și procesul, în valoare de 65.000 de lei.

Sentința nu e definitivă, iar faptele se vor prescrie în luna august a acestui an.

Share This Article
Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *