Călătorii din Aeroportul Iași sunt revoltați: taxa de parcare este prea mare

X Press
2 Min Read

Mulți dintre ieșeni sunt revoltați de taxele impuse de cei care conduc Aeroportul Iași. De exemplu, taxa de 10 lei/oră în noua parcare a aeroportului i-a supărat pe mulți călători. Sau că trebuie să treci obligatoriu prin parcare în cazul în care trebuie să preiei/aduci o persoană. Si pentru asta ești taxat. In alte aeroporturi din vest,acest gen de transport are gratuitate măcar 15 minute. “Vreau și eu un răspuns de la șefii aeroportului. Dacă vrei să intri în incinta aeroportului cu mașina pentru a lua pe cineva sau lăsa, trebuie să dai 10 lei! Vorbim de un timp de cel mult 15 minute. Pe marile aeroporturi, gen Veneția, ai timp de intrare și ieșire gratuit, cu mașina de 20 minute. La noi taxe peste taxe. Dar cu moldovenii care așteaptă la terminalul sosiri, ce faceți ? Urât comportament..”, este de părere un cititor.

“Eu am adus client la aeroport cu taxiul și îmi cereau bani la bariera din fața. Le-am zis ca ies repede, dar mi-au spus că oricum trebuie să plătesc. Măi japcarule, care ești cu taxele astea??”, s-a intrebat un altul.

“Este japcă pe față cu taxa de parcare. Niște nesimțiți”, a scris un altul.

“10 lei ora?!”, a scris si o doamnă.

Aeroportul Iași are un terminal nou care a fost finalizat zilele acestea. În prezent, la Aeroport sunt 600 de locuri de parcare. Prima cursă internațională de pe noul terminal va avea loc în luna mai.

CITIȚI și

600 de locuri noi de parcare la aeroportul Iași. 10 lei/ora, cum vi se pare tariful?

Share This Article
Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *