Ieșenii care vor un job pot merge la târgul locurilor de muncă

X Press
1 Min Read

Vineri, 17.05.2024, în intervalul orar 9:30-13:30 Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Iași va organiza o nouă ediție a Bursei Generale a Locurilor de Muncă atât în municipiul Iași la Casa de Cultură a Studenţilor ”Sala Foaier”, cât şi în municipiul Paşcani la Casa de Cultură ”Mihail Sadoveanu”.

Evenimentul își propune să faciliteze accesul la o gamă variată de oportunități de angajare pentru șomeri și să contribuie la dinamizarea pieței muncii din judeţ, respectând principiile transparenței și concurenței loiale.

Candidații, persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, inclusiv cetățeni străini și apatrizi aflați în situații deosebite pot interacționa față în față cu angajatorii, să se informeze despre cerințele specifice fiecărui loc de muncă disponibil, pot depune CV-uri și participa la interviuri pe loc.

La Bursa Generală a Locurilor de Muncă angajatorii au posibilitatea de a interacționa direct cu persoanele participante, de a recruta şi selecta personal în vederea angajării.

Agenţii economici interesaţi se pot adresa direct la AJOFM Iaşi, confirmând participarea prin comunicarea numărului de locuri de muncă disponibile, meseria/funcţia, completând Anexa nr.1A conform prevederilor Legii nr.76/2002, până la data de 15.05.2024.

Pentru relaţii suplimentare poate fi apelat numărul de telefon 0232.254.578

Share This Article
Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *