Modernizarea podului Socola se amână pentru 2025. Construcția “tremură” când este traversată de camioane FOTO

X Press
1 Min Read

Modernizarea pasarelei Socola se amână până în 2025.
Proiectul presupune modernizarea pasarelei Socola și are ca obiectiv reabilitarea pasajului și lărgirea carosabilului la cinci benzi de circulație. Două benzi de 3,5 metri lățime pe sensul Bucium – Socola și două trotuare pietonale de 2 metri lățime. De asemenea, va crește gabaritul deoarece podul este tranzitat de vehicule mari.
În momentul în care se va lucra pe podul din Bucium, se vor bloca două benzi iar pe pasaj se va circula doar pe un singur sens. De asemenea, Primăria spune că se va circula pe o rută alternativă, de lângă pasaj. Mdernizarea pasajului suprateran Socola va fi realizată de Conest SA, în asociere cu Arcada Company SA. Proiectul valorează aproximativ 7 milioane de euro.
“În acest an, nu o să-l desfacem. Așteptăm, în continuare, de la Ministerul Transporturilor avizul final privind circulația la sol, prin traversarea căii ferate. Proiectul a fost realizat, a fost predat de către Direcția Regională Infrastructură și așteptăm avizul final”, a spus primarul Mihai Chirica.

Share This Article
Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *