Motocicletele, bată-le vina! Trei morți într-un accident din cauza vitezei, la Șcheia. Iată cine este vinovat VIDEO

X Press
2 Min Read

Un motociclist și prietena acestuia au murit după ce au lovit un pieton, în localitatea Scheia, din comuna Al. I. Cuza, județul Iași. Motocicleta a lovit pietonul apoi s-a izbit violent de un cap de pod.
Bărbatul și tânăra de pe motocicletă au fost aruncați și și-au rupt gâtul, potrivit martorilor.

“Accident rutier în localitatea Scheia, comuna Al. I. Cuza, motoscuter intrat într-un cap de pod, 3 victime inconstiente, neincarcerate. La locul solicitării s-au deplasat 1 ASAS, EPA și 2 echipaje SAJ. Sunt trei victime cu leziuni incompatibile cu viața, dintre care un pieton și doi pe motoscuter”, au precizat reprezentanții ISU Iași.
“La data de 17 iunie a.c., poliția a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că în localitatea Scheia, a avut loc un eveniment rutier soldat cu victime omenești. La fata locului polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 58 de ani, s-ar fi angajat în traversarea neregulamentară a străzii printr-un loc nesemnalizat, moment în care a fost acroșat de o motocicletă, condusă de un bărbat, de 44 de ani, având ca pasager o femeie de 32 de ani, motocicleta care ulterior a intrat într-un cap de pod și a fost proiectată în afara părții carosabile.
În urma evenimentului, cele trei persoane sus-menționate au decedat.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. Cercetările continuă pentru clarificarea tuturor împrejurărilor in care a avut loc evenimentul”, au precizat și reprezentanții poliției Iași.
CITIȚI ȘI

Un motociclist din Iași și-a pierdut viața aseară, la Popricani. Pilota motoare de 20 de ani și nu avusese niciun accident. Iată cine este acesta FOTO

Iată cum au pierit motocicliștii care au plecat din Iași, într-o curbă spre Vaslui FOTO

Share This Article
Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *