Negocieri aprinse între Pescobar și Iulian Dascălu privitor la noul restaurant din Palas Iași FOTO

X Press
1 Min Read

Pescobar, supranumit și regele homarilor din România, negociază intens deschiderea unui restaurant pescăresc în centrul Iașului.

Iulian Dascălu, patronul Iulius Mall, cel care administrează mall-ul din campusul Tudor și Palas – ansamblul situat în spatele Palatului Culturii a propus lui Pescobar deschiderea restaurantului pescăresc Taverna Racilor in noul ansamblu de pe strada Sfântul Andrei, denumit Palas Campus.

La această locație, Dascălu ar “da lovitura” deoarece ar atrage numeroși clienți intr-un loc in care nu este frecventat, fiind o locație nouă.

Potrivit unor surse bine documentate din piața de profil, Pescobar ar fi insistat în fața lui Dascălu să îi fie atribuit un spațiu în Palas-ul de pe strada Sfântul Lazăr, deoarececar ar avea mai mulți clienți. Insă Dascălu i-ar fi răspuns că il vrea neapărat pe Sfântul Andrei.

Cel mai probabil, potrivit surselor Ziarul X Press, Iulian Dascălu ar insistat către Pescobar că este dispus să lase un procent din prețul chiriei, ca restaurantul să fie în noul Palas Campus.

CITITI ȘI

Pescobar a pus pe jar patronii din Iași: le “fură” angajații. Restaurantul lui va fi în Palas Campus

Share This Article
Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *